TEVÉKENYSÉGÜNK

INGATLANJOG

Ingatlanjogi praxisunk kiterjed a kereskedelmi, ipari és lakásingatlanok adásvételére, hasznosítására vonatkozó okiratok szerkesztésére, a szabályozási környezettel kapcsolatos tanácsadásra.

MUNKAJOG

Ügyfeleink részére tanácsokat adunk a munkaviszonyok létrejöttével és megszüntetésével kapcsolatban, illetve a munkáltatói jogok gyakorlásával kapcsolatban.

SZERZŐI JOG

Egyaránt képviselünk alkotókat és felhasználókat. Az elmúlt években különféle felhasználási szerződések megszövegezése, illetve jogviták eredményes rendezése során is eljártunk.

ADATVÉDELEM / GDPR

Nagy tapasztalattal rendelkezünk az adatvédelmi szabályok tekintetében. Rendszeresen adunk tanácsot az adatvédelmi jogszabályokkal és a hatósági jogalkalmazással kapcsolatban.

TÁRSASÁGI JOG

Az általunk képviselt cégek általános és permanens cégjogi képviseletén túl rendszeresen képviseljük ügyfeleinket vállalkozásaik megalapítása vagy megszüntetése során.

PERES KÉPVISELET

Kollégáink gyakorlott és sikeres peres jogászok. Az elmúlt években eredményesen képviseltük ügyfeleinket számos polgári, közigazgatási, és munkaügyi per során.

JOGI ÁTVILÁGÍTÁSOK ÉS FELVÁSÁRLÁSOK

Az elmúlt tíz évben számos irodaház és bevásárlóközpont átruházásával kapcsolatos tranzakcióban vettünk részt, a jogi átvilágítástól egészen az adásvételi szerződés megkötéséig és teljesítéséig.  

FOGYASZTÓVÉDELMI ÉS REKLÁMJOG

Eligazítjuk ügyfeleinket az áruforgalommal és szolgáltatásnyújtással kapcsolatos jogi környezetben, továbbá képviseljük őket a hatóságokkal folytatott egyeztetéseik, és az esetleges jogvitáik során.