CSAPATUNK

 

dr. Illés Levente Ákos

ügyvéd

Levente több mint tizenöt éves, multinacionális környezetben megszerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik az ingatlanjog, a társasági jog és a vállalatfelvásárlások területén. Megoldáscentrikus jogi segítséget nyújt kereskedelmi ingatlanokat és irodaházakat üzemeltető vállalkozásoknak, mind az eredményes napi operáció, mind pedig felvásárlási céljaik sikeres elérése érdekében. Ügyfelei között megtalálhatók informatikai fejlesztő cégek és kiskereskedelmi láncok is. Munkáját magyarul és angolul végzi.

2004-ben summa cum laude végzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán. Az egyetemi tanulmányait követően elvégezte a University of Cambridge angol nyelvű, Diploma in the Introduction to the English and European Union Law képzését is. 2010 óta tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának.

Levente büszke feleségére és két gyermekére, és arra, hogy az egyik megálmodója és szervezője az Ügyvédfocinak, azaz a magyarországi ügyvédi irodák labdarúgó tornájának.

 

dr. Pulay Vince

ügyvéd

Vince a társulás első számú munkajogi, közigazgatási jogi és perjogi kontaktja. Az elmúlt években jelentős gyakorlatra tett szert ezeken a területeken, és jelentős sikereket ért el polgári peres praxisa során. Vince mélyreható ismeretekre tett szert a szőlő- és bortermelőkre irányadó jogi szabályozás (borjog) területén is. A fentieken túl napi szinten foglalkozik ingatlanjoggal, kereskedelmi joggal és adatvédelemmel is.

2015-ben summa cum laude végzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán, majd 2019-ben jeles jogi szakvizsgát tett. Tárgyalóképes magyar és angol szakmai nyelvtudással rendelkezik, és társalgási szinten spanyolul is beszél.

Vince büszke férj, és kétgyermekes családapa. Jogi és családi hivatása mellett büszke arra is, hogy a Fúzió közösség társalapítója és vezetője.